Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.



Παρά την κρίση που μας έχουν επιβάλει,παρά την ολοκληρωτική οικονομική αφαίμαξη που μας κάνουν,παρά τα όποια μέτρα προσπαθούν να περάσουν,ένα πράγμα δεν μπορούν να μας στερήσουν και αυτό είναι η αγάπη και το χαμόγελο πρός τον συνάνθρωπο και ειδικά πρός τα παιδιά.
Δεν θέλουμε κανένα παιδί να στερηθεί το χαμόγελό του,αυτές τις Άγιες μέρες. Γι΄αυτό το λόγο θα δώσουμε (εννοείται δωρεάν),σε όσους γονείς το επιθυμούν, μαζί με την αγάπη τη δικιά μας και των εκατοντάδων ανθρώπων που σκέφτονται τους λιγότερο ευνοημένους συνανθρώπους τους και ΔΩΡΟ ένα παιγχνίδι, ΔΩΡΟ ΕΛΠΙΔΑΣ,ΑΓΑΠΗΣ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ της κοινωνίας μας.
Οσοι λοιπόν γονείς μαθητών των σχολείων του Δήμου μας( και όχι μόνο) επιθυμούν,μπορούν να έρθουν στη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Τηλ. 213-0437173 κάθε μέρα 10-1μμ και 6-8μμ, ει δυνατόν ΧΩΡΙΣ τα παιδιά τους,να διαλέξουν και να συσκευάσουν μόνοι τους τα δώρα που θα επιλέξουν.Θα υπάρχουν γιορτινά υλικά συσκευασίας που φυσικά παρέχονται δωρεάν.
Βέβαια η προσφορά αυτή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη σημαντική βοήθεια και υποστήριξη που έχουμε από την PAMPIRAIKI:Refugees Welcome to Piraeus! Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία που μας προσέφερε το μεγαλύτερο μέρος από τα παιγχνίδια και την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!
Υ.Γ.1. Κάθε προσφορά και άλλων παιγχνιδιών (σε πολύ καλή κατάσταση) είναι ευπρόσδεκτη!!!
Υ.Γ.2. Θα χαιρόμαστε ιδιαίτερα αν κοινοποιούσατε αυτή την ανάρτηση όπου εσείς νομίζετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου